Klantcases

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Er is gefilterd op:

Klantverhaal30 apr 2024

Uitbesteding van administratie: hoe Dialysecentrum Ravenstein tijd wint voor meer zorg

Bij Dialysecentrum Ravenstein zet een klein team zich in om optimale zorg te leveren. Om zich volledig te focussen op het verlenen van zorg, laten zij zich administratief ontlasten door Cure4.
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +
Klantverhaal26 mei 2023

Stichting Trajekt gaat live met AFAS Werving & Selectie

Stichting Trajekt is op 1 maart live gegaan met de module Werving & Selectie van AFAS, nadat Cure4 al eerder bij hen AFAS ERP en HRM geïmplementeerd had.
Lees meer +
Klantverhaal11 aug 2022

Poetszorg slaat professionaliseringsslag in werving en selectie

De snelle groei van Poetszorg maakt beschikken over een goed softwarepakket voor werving en selectie noodzakelijk. Zij kozen voor AFAS, waarbij Cure4 de implementatie heeft gedaan. Lees meer over de ervaringen van Poetszorg.
Lees meer +
Klantverhaal04 jul 2022

IrisZorg halveert overheadkosten

In dit interview spreken we met Gio de Greef van IrisZorg over de outsourcing van finance, HR-administratie en salarisadministratie en de besparing die dit heeft opgeleverd voor hen.
Lees meer +
Klantverhaal17 jan 2022

Het Verdihuis gaat officieel live met AFAS

Het Verdihuis is in 2022 succesvol live gegaan met AFAS. Een hele mooie mijlpaal om te vieren.
Lees meer +
Klantverhaal29 dec 2021

Succesvolle samenwerking Fertiliteitskliniek Twente en Cure4

Sinds ruim vijf jaar werkt Fertiliteitskliniek Twente met de factureringsmodule van Cure4. Het intensieve contact biedt de kliniek precies de stuurinformatie die ze nodig heeft voor de productieafspraken met de zorgverzekeraars.
Lees meer +
Klantverhaal13 aug 2020

HWW zorg naar de ideale zorgadministratie

Binnen Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) speelde de vraag naar het herinrichten van alle ondersteunende diensten. Zo ook de zorgadministratie en bijbehorende processen.
Lees meer +
Klantverhaal15 jun 2020

Flexibele AFAS ondersteuning op afstand voor SDW

SDW streeft ernaar dat urgente vragen of issues bij hun afdeling Functioneel Applicatiebeheer dagelijks worden opgepakt. Om dit voor elkaar te krijgen heeft SDW gekozen voor de ondersteuning van Cure4 op afstand.
Lees meer +