Op zoek naar de ideale zorgadministratie? Wij helpen je met het beheer van jouw berichtenverkeer, declaraties en indicaties.

Zorgadministratie

De zorgadministratie is de spil in je organisatie en jullie collega’s werken samen met controllers, zorgprofessionals en applicatiebeheerders. Alles om het primaire zorgproces van jullie cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Als organisatie wil je grip hebben op alle processen binnen je zorgadministratie. Tijdig en correct declareren is namelijk van groot belang.
Door ingrijpende veranderingen in wet- en regelgeving en de invoering van nieuwe bekostigingssystematiek moet je continu schakelen en overal van op de hoogte zijn. Hierbij heb je te maken met verschillende eisen van gemeenten, verzekeraars en/of zorgkantoren. Dit is een kennisintensieve en tijdrovende taak. Daarom hebben wij De Ideale Zorgadministratie ontwikkeld. Zo kunnen onze experts jouw volledige zorgadministratie verzorgen en kunnen jullie je weer bezig houden met andere belangrijke zaken.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Shared Services

De kennisintensieve en specialistische werkzaamheden van de zorgadministratie kosten veel tijd. Met onze Shared Services bieden we diverse innovatieve diensten op afstand aan. Het is mogelijk om je zorgadministratie uit te besteden aan onze ZA-Professionals. Zo is je facturatieproces en debiteurenbeheer altijd geborgd en maak je gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van Cure4. We beheren je berichtenverkeer, declaraties en indicaties. Van aanmelding tot vergoeding, voor verschillende financieringsstromen. En dit allemaal volgens de meest actuele wet- en regelgeving.

Advies en tijdelijke ondersteuning

Ervaar je in jouw organisatie een tijdelijke piek in werkzaamheden op de zorgadministratie? We kunnen tijdelijk of voor langere periodes onze ZA-professionals inzetten om jouw organisatie te ondersteunen bij verschillende uitdagingen en werkzaamheden. Zoals het opstellen en uitvoeren van controles en rapportages. Of bijvoorbeeld hulp bij de verwerking van achterstanden in declaraties, facturaties en berichtenverkeer. Onze ZA-professionals kunnen ook fungeren als coördinator en gesprekspartner van het management.

Mogelijke opdrachten zijn:

Met onze ZA- diensten ondersteunen we de zorgadministratie bij de verwerking van facturatie, procesmanagement en capaciteitsuitbreiding. Wij kunnen het berichtenverkeer, declaraties en indicaties op afstand beheren en uitvoeren. Denk hierbij aan Vecozo, DBC, stamgegevens, contractbeheer, zorgproducten, rapportages en zorgplannen. Onze professionals zijn inzetbaar voor verschillende rollen betreffende zorgadministratie zoals het opstellen en uitvoeren van controles en rapportages.

  • Tijdelijke inzet van experts bij verwerking van achterstanden in declaraties en berichtenverkeer;
  • Ondersteuning op afstand door experts bij verwerking van facturaties;
  • Advies en begeleiding bij professionalisering van de zorgadministratie aan de hand van ons model De Ideale Zorgadministratie.
Neem contact op

Onze klanten

MijnZorgdeclaratie.nl

Online declareren voor zorgverleners

Als zorgverlener wil je al je tijd en aandacht geven aan de beste zorg voor je cliënten. Toch is het belangrijk dat het declareren van je geleverde zorg goed gebeurt. Je declaraties moeten juist gespecificeerd worden en ook nog in het juiste format worden aangeleverd bij VECOZO. Met de declaratieservice MijnZorgdeclaratie.nl van Cure4 kan dit snel, simpel, veilig én zonder berichtenconverter.
Via één online portaal geef jij je zorguren door. Wij verzorgen de rest. We verwerken alle gegevens tot declaraties, die we ook bij de juiste instanties voor je aanleveren.

Klik hier voor meer informatie

De voordelen op een rijtje:

  • Op elke locatie veilig je zorguren registeren.
  • Borging van het berichtenverkeer en declaratieverwerking.
  • Declaratieportaal en een gebruiksvriendelijk ECD in één.
  • Ons Service Center staat altijd voor je klaar bij vragen.
  • Altijd inzicht en controle dankzij het management dashboard.
  • Declareren volgens de meest actuele wet- en regelgeving.
  • Geen instapkosten; je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

MijnZorgdeclaratie.nl

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jullie graag.

Neem contact op

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact