Kennisbank

Wij delen onze kennis en de laatste ontwikkelingen graag met jou

Er is gefilterd op:

Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +
Blog04 mrt 2024

Laag percentage – bijzonder tarief 2024

Wat is het bijzonder tarief in 2024? En hoe wordt dit bepaald? En wat doe je als je in een te lage tariefgroep wordt beloond?
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +
Blog17 jan 2024

Het is weer tijd voor de jaarafsluiting en jaarrekening

Het nieuwe jaar is net van start gegaan. Daarom is het de hoogste tijd om bezig te gaan met de jaarafsluiting voor jouw zorgorganisatie.
Lees meer +
Blog18 dec 2023

Optimaal belonen van jouw werknemers met de werkkostenregeling

Met het einde van 2023 in zicht is dit hét moment om te analyseren hoe effectief de werkkostenregeling dit jaar is benut en welke kansen er liggen voor 2024. En daar helpen we je graag bij!
Lees meer +
Checklist14 dec 2023

Checklist productieverantwoording

Voor de productieverantwoording hebben we een checklist opgesteld om je te helpen, het geheel soepel mogelijk te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat je geen enkele stap overslaat.
Lees meer +
Brochure05 dec 2023

Brochure: 10 redenen om je zorgadministratie uit te besteden

De zorgadministratie vormt een belangrijke spil in een zorgorganisatie. Echter, het bijhouden van een zorgadministratie kan uitdagend zijn voor een organisatie vanwege de hoeveelheid data die dagelijks wordt gegenereerd en verwerkt.
Lees meer +
Brochure05 dec 2023

Brochure: 10 redenen om je financiële administratie uit te besteden

Een financieel gezonde organisatie is een randvoorwaarde voor het leveren van goede zorg. De financiële administratie is de afgelopen jaren echter wel ontzettend complex geworden. Daarom kiezen steeds meer zorgorganisaties voor het outsourcen van hun financiële administratie. Dit zijn de tien belangrijkste redenen waarom ze hiervoor kiezen.
Lees meer +
Brochure05 dec 2023

Brochure: 10 redenen om je salarisdministratie uit te besteden

Veranderende regels voor ouderschapsverlof, nieuwe cao afspraken, een veranderend pensioenstelsel. Continu zijn er wijzigingen in wet- en regelgeving die impact hebben op je salarisadministratie. Om deze tien redenen kies je voor het uitbesteden van je salarisadministratie.
Lees meer +