Brochure30 nov 2023

Download de brochure

De kracht van RPA in administratieve processen

De zorgsector staat voor een aantal complexe uitdagingen, wat potentieel grote gevolgen heeft voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg. Grote uitdagingen liggen onder andere bij de vergrijzing en de daardoor toenemende zorgvraag, de stijgende kosten van medische behandelingen, medicijnen en gezondheidszorgdiensten en het toenemend tekort aan zorgpersoneel.

Naast deze al flinke uitdagingen binnen de zorg, zien we dat ook de administratieve druk toeneemt. Dit heeft een negatief effect op de efficiëntie, de kwaliteit van de zorg en de werktevredenheid van het personeel. In deze brochure onderzoeken we hoe Robotic Process Automation (afgekort RPA) een oplossing biedt voor deze uitdagingen.

In de brochure lees je meer over:

  • Wat RPA is en hoe dit in zijn werk gaat;
  • De voordelen van RPA en factoren waar je als organisatie rekening mee moet houden;
  • Welke processen zich lenen voor RPA;
  • Een aantal praktijkvoorbeelden;
  • Stappenplan voor de implementatie van RPA.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +
Blog04 mrt 2024

Laag percentage – bijzonder tarief 2024

Wat is het bijzonder tarief in 2024? En hoe wordt dit bepaald? En wat doe je als je in een te lage tariefgroep wordt beloond?
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in