Applicatiebeheer voor de zorg

Beheer van je bedrijfssoftwarepakket

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Veel zorgorganisaties geven aan dat zij vaak niet voldoende capaciteit of de juiste kennis in huis hebben om bedrijfssoftware juist te beheren en verder te ontwikkelen. Goed applicatiebeheer is niet alleen nodig om ervoor te zorgen dat alle functies optimaal werken, maar ook om de dagelijkse werkzaamheden soepel te laten verlopen. Het draagt bij aan een succesvol gebruik van de software, wat essentieel is voor effectieve bedrijfsprocessen.

Onze specialisten hebben ruime ervaring in het toonaangevende bedrijfssoftwarepakket voor zorgorganisaties en kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen. Zo blijft de kwaliteit en prestaties van jullie software altijd gegarandeerd. De mogelijkheden van applicatiebeheer zijn veelzijdig en zijn aan te passen aan de behoefte van jullie organisatie.

Wij helpen jullie graag bij:

  • De ondersteuning van de gebruikers, bijvoorbeeld met trainingen en instructies;
  • Functioneel beheer, voor het onderhouden van de bestaande inrichting of begeleiding bij het opstellen van een nieuw functioneel ontwerp;
  • Technisch beheer, zodat de applicatie altijd optimaal presteert.

Onze klanten

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend het gesprek aangaan over het beheer van jouw bedrijfssoftwarepakket, neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op