Outsourcing in de zorg

Besteed je administratie uit aan onze experts

In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Dit maakt administraties steeds ingewikkelder. De kennisintensieve en specialistische werkzaamheden die hierbij komen kijken kosten veel tijd en een evenwichtige bezetting is een complexe klus. Daarnaast staan thema’s zoals kostenbeheersing, integraliteit en productiviteitsverhoging nu hoog op de agenda bij zorgorganisaties. Het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het uitbesteden van je administratie kan een antwoord zijn op deze uitdagingen.
Je kunt je financiële administratie, HR- en salarisadministratie en/of zorgadministratie voor een langere periode of tijdelijk uitbesteden aan onze deskundige professionals. Het uitbesteden van je administratie zorgt voor continuïteit en een kwalitatieve standaardisering van de werkzaamheden en processen binnen je organisatie. Dit is ideaal voor zorgorganisaties die meer tijd willen overhouden voor het ondersteunen van de primaire zorgprocessen. Zo kunnen we jullie volledig ontzorgen en profiteer je van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde processen. En heb jij altijd grip en inzicht op je administratie, resultaten en kosten.
Al 15 jaar zijn wij dé specialist in financiële en administratieve dienstverlening in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ en jeugdzorg. Met onze Shared Services, een set aan innovatieve diensten op afstand, worden processen niet alleen gebundeld, geoptimaliseerd en beheerd, maar voorzien we organisaties ook van deskundig advies en tijdelijke ondersteuning door onze experts.
Heb je vragen over onze dienstverlening? Wij gaan graag met je in gesprek!
Neem contact met ons op

Lees meer over onze expertise:

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor het borgen van de kwaliteit en continuïteit van je zorgorganisatie. Wij helpen je met het nog slimmer en efficiënter inrichten van al je processen en geven je grip en inzicht op je cijfers.

Lees meer

Zorgadministratie

Wet-en regelgeving en de invoering van nieuwe bekostigingssystematiek maakt de zorgadministratie steeds ingewikkelder. Ben je op zoek naar de ideale zorgadministratie? Wij helpen je met het beheer van jouw berichtenverkeer, declaraties en indicaties.

Lees meer

Salarisadministratie & HR

De HR- en salarisadministratie is en blijft een complex vakgebied. Met onze dienstverlening is dit verleden tijd! We stomen jouw salarisadministratie & HR klaar voor de toekomst door processen te digitaliseren, stroomlijnen en met elkaar te verbinden.

Lees meer

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jullie graag.

Neem contact op

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact