Laat je ontzorgen door Cure4

Outsourcing in de zorg

In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Dit maakt administraties steeds ingewikkelder. De kennisintensieve en specialistische werkzaamheden die hierbij komen kijken kosten veel tijd en een evenwichtige bezetting is een complexe klus. Daarnaast staan thema’s zoals kostenbeheersing, integraliteit en productiviteitsverhoging hoog op de agenda bij zorgorganisaties. Het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het uitbesteden van je administratie kan een antwoord zijn op deze uitdagingen.

Het uitbesteden van je administratie zorgt voor continuïteit en een kwalitatieve standaardisering van de werkzaamheden en processen binnen je organisatie. Dit is ideaal voor zorgorganisaties die meer tijd willen overhouden voor het ondersteunen van de primaire zorgprocessen. Zo kunnen we jullie volledig ontzorgen en profiteer je van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde processen. En heb jij altijd grip en inzicht op je administratie, resultaten en kosten.

Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in financiële en administratieve dienstverlening voor zorgorganisaties. Met onze Shared Services, een set aan innovatieve diensten op afstand, worden processen niet alleen gebundeld, geoptimaliseerd en beheerd, maar voorzien we organisaties ook van deskundig advies en ondersteuning door onze experts.

Oplossingen

Onze diensten

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor het borgen van de kwaliteit en continuïteit van je zorgorganisatie. Wij helpen je met het nog slimmer en efficiënter inrichten van al je processen en geven je grip en inzicht op je cijfers.

Open linkFinanciële administratie

Salarisadministratie & HR

De HR- en salarisadministratie is en blijft een complex vakgebied. Met onze dienstverlening is dit verleden tijd! We stomen jouw salarisadministratie & HR klaar voor de toekomst door processen te digitaliseren, stroomlijnen en met elkaar te verbinden.

 

Open linkSalarisadministratie & HR

Zorgadministratie

Wet- en regelgeving en de invoering van nieuwe bekostigingssystematiek maakt de zorgadministratie steeds ingewikkelder. Ben je op zoek naar de ideale zorgadministratie? Wij helpen je met het beheer van jouw berichtenverkeer, declaraties en indicaties.

Open linkZorgadministratie

Onze klanten

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend het gesprek aangaan over uitbesteden van jouw HR-, salaris-, zorg- en/of financiële administratie? Neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op