Outsourcing in de zorg

HR & Salarisadministratie

De HR- en salarisadministratie in de zorg blijft een complex domein. Als zorgorganisatie moet je omgaan met diverse diensten, werktijden, uitzendkrachten, reiskosten en contracten. Bovendien dien je rekening te houden met fiscale regels, verschillende CAO’s en talloze uitzonderingen binnen de zorgsector. Uiteraard wil je dat je salarisadministratie altijd tijdig en accuraat wordt afgehandeld.

Deze complexiteit is met onze dienstverlening verleden tijd! Onze salarisprofessionals kennen de zorg van binnen en buiten. Zij zijn expert op het gebied van fiscale wet- en regelgeving en sociale verzekeringen voor de zorg. Hierdoor kunnen we jouw salarisadministratie niet alleen uit handen nemen, maar ook optimaliseren en ondersteunen we je door de laatste ontwikkelingen, procedures en cao’s deskundig en snel te implementeren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Bij Cure4 gaan onze professionals verder dan alleen het uitvoeren van salarisverwerking, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het creëren van conceptloonstroken en het gereedmaken van betaalbestanden. Wij helpen zorgorganisaties een stap vooruit te zetten door:

  • Het overnemen of meewerken op de HR- en salarisadministratie;
  • Optimalisatie van processen en werkwijzen;
  • Aansturing van het al bestaande HR- en salarisadministratie team;
  • Het optimaliseren van processen in AFAS op het gebied van HR- en salarisadministratie;
  • Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en automatiseringen rondom Insite, Outsite, ESS, MSS en e-HRM in jouw organisatie.

Met onze volledige focus op de zorg en ruime ervaring in diverse administraties waaronder de financiële, zorg-, salaris- en HR-administratie ontzorgen en verslimmen we dagelijks zorgorganisaties. Zo borgen wij een kwalitatieve administratie, rekening houdend met de zorgbekostiging en financiële en fiscale wet- en regelgeving.

Je salarisadministratie uitbesteden?

Wil je graag meer lezen over waarom zorgorganisaties kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie? Wij hebben de 10 meest gekozen redenen voor je uiteengezet in een brochure.

Onze klanten

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend het gesprek aangaan over uitbesteden van jouw HR- en/of salarisadministratie? Neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op