We stomen jouw salarisadministratie & HR klaar voor de toekomst. Als erkend AFAS partner zorgen we dat jij het beste uit je software haalt.

Salarisadministratie & HR

De HR- en salarisadministratie in de zorg is en blijft een complex vakgebied. Als zorgorganisatie heb je te maken met verschillende diensten, werktijden, uitzendkrachten, reiskosten en contracten. Ook moet je rekening houden met de fiscale regels, de verschillende CAO’s en de vele uitzonderingen die de zorgsector kent. En je wilt natuurlijk dat je salarisadministratie altijd tijdig en correct verloopt.

Deze complexiteit is met onze dienstverlening verleden tijd! Onze salarisprofessionals kennen de zorg van binnen en buiten. Zij zijn expert op het gebied van fiscale wet- en regelgeving en sociale verzekeringen voor de zorg. Hierdoor kunnen we jouw salarisadministratie optimaliseren en ondersteunen we door de laatste ontwikkelingen, procedures en cao’s deskundig en snel te implementeren.

Wij kunnen jouw HR- en salarisadministratie optimaliseren door diverse processen te digitaliseren, te stroomlijnen en met elkaar te verbinden aan de hand van innovatieve applicaties en slimme workflows. Zo hou je meer rust en tijd over voor het primaire zorgproces.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Shared Services

De kennisintensieve en specialistische werkzaamheden van de HR- en salarisadministratie kosten veel tijd. Met onze Shared Services bieden we diverse innovatieve diensten op afstand aan. Het is mogelijk om je HR- en salarisadministratie uit te besteden aan onze professionals. Naast dat je ontzorgt wordt op de dagelijkse werkzaamheden helpen we organisaties écht verder. Bij Cure4 staat kennisdeling namelijk centraal. Onze experts zijn altijd goed op de hoogte zijn van de problematiek die speelt in jouw organisatie of gemeente. Zo kunnen we jouw HR- en salarisadministratie klaarstomen voor de toekomst.

Advies en tijdelijke ondersteuning

Ervaar je in jouw organisatie een tijdelijke piek in werkzaamheden op de salarisadministratie? We kunnen tijdelijk of voor langere periodes onze experts inzetten om jouw organisatie te ondersteunen bij verschillende uitdagingen en werkzaamheden. Zoals de salarisverwerking, arbeidsovereenkomsten opstellen, conceptloonstroken maken en betaalbestanden klaarzetten. Onze professionals kunnen ook fungeren als coördinator en gesprekspartner van het management.

Mogelijke opdrachten zijn:

De professionals van Cure4 doen meer dan alleen het verwerken van salarissen, opstellen van arbeidsovereenkomsten, conceptloonstroken maken en betaalbestanden klaarzetten. Met onze Shared Services helpen we onze opdrachtgevers écht verder. Dit doen door de hr- en salarisadministratie te optimaliseren, te stroomlijnen en met elkaar te verbinden aan de hand van innovatieve applicaties en slimme workflows.

  • Meewerken op de HR- en salarisadministratie vanwege uitval of vakantie van een salaris- of HR-medewerker;
  • Optimalisatie werkwijze HR- en salarisadministratie;
  • Borgen van de maandelijkse werkzaamheden;
  • Aansturing HR- en salarisadministratie team;
  • Het optimaliseren van je processen in AFAS op het gebied van HR- en salarisadministratie;
  • Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en automatiseringen rondom Insite, Outsite, ESS, MSS en e-HRM in jouw organisatie.
Neem contact op

Zorgspecial HR & Salaris – Tijdelijke ondersteuning & advies

Het optimaliseren van de HR- en salarisadministratie is een belangrijke succesfactor voor de realisatie van een gezonde bedrijfsvoering. Om daadwerkelijk kostenbesparing te realiseren en de kans op fouten te verlagen is een nauwkeurige administratie, uitgevoerd door deskundige professionals, een zeer belangrijke voorwaarde.
In onze zorgspecial vertellen we meer over:

  • Proces van ondersteuning bij een salarisadministratie inzichtelijk;
  • Welke ontwikkelingen er zijn in financiële wet- en regelgeving;
  • Een klantcase over de implementatie van een AFAS-traject;
  • De mogelijkheden van ondersteuning op het gebied van HR- en salarisadministratie.
Downloaden

Onze klanten

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jullie graag.

Neem contact op

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact