Brochure05 dec 2023

Download de brochure

10 redenen om je salarisadministratie uit te besteden

Veranderende regels voor ouderschapsverlof, nieuwe cao afspraken, een veranderend pensioenstelsel. Continu zijn er wijzigingen in wet- en regelgeving die impact hebben op je salarisadministratie.

Daarnaast is het voor organisaties steeds lastiger om het huidige personeel vast te houden en om nieuw personeel te werven. Met de huidige krapte in de arbeidsmarkt lijkt dit probleem nog niet zo snel opgelost. Natuurlijk is het wel belangrijk dat medewerkers iedere maand op tijd hun salaris krijgen en om de kans op fouten in de salarisberekeningen te minimaliseren. Het outsourcen van je salarisadministratie kan een oplossing zijn voor je uitdagingen. Wij nemen je graag mee in de tien redenen om te kiezen voor het uitbesteden van je salarisadministratie.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +
Blog04 mrt 2024

Laag percentage – bijzonder tarief 2024

Wat is het bijzonder tarief in 2024? En hoe wordt dit bepaald? En wat doe je als je in een te lage tariefgroep wordt beloond?
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in