Brochure05 dec 2023

Download de brochure

10 redenen om je salarisadministratie uit te besteden

Veranderende regels voor ouderschapsverlof, nieuwe cao afspraken, een veranderend pensioenstelsel. Continu zijn er wijzigingen in wet- en regelgeving die impact hebben op je salarisadministratie.

Daarnaast is het voor organisaties steeds lastiger om het huidige personeel vast te houden en om nieuw personeel te werven. Met de huidige krapte in de arbeidsmarkt lijkt dit probleem nog niet zo snel opgelost. Natuurlijk is het wel belangrijk dat medewerkers iedere maand op tijd hun salaris krijgen en om de kans op fouten in de salarisberekeningen te minimaliseren. Het outsourcen van je salarisadministratie kan een oplossing zijn voor je uitdagingen. Wij nemen je graag mee in de tien redenen om te kiezen voor het uitbesteden van je salarisadministratie.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog27 jun 2024

Wet langdurige zorg (Wlz) tips van team MijnZorgDeclaratie

De Wet Langdurige Zorg is er voor mensen die continue zorg in de nabijheid nodig hebben. In deze blog delen we enkele weetjes over de Wlz.
Lees meer +
Blog27 jun 2024

Zo word je een datagedreven zorgorganisatie

Wil je meer datagedreven werken in jouw zorgorganisatie? Consultants van Cure4 en 6Gorrila's vertellen hoe je dat doet en wat je ervoor nodig hebt.
Lees meer +
Blog21 jun 2024

Het automatiseren van de Aan- en afwezigheidsregistratie in Fierit

Er zijn verschillende redenen waarom cliënten tijdelijk afwezig zijn. Sommige dagen van deze afwezigheid mogen alsnog gedeclareerd worden. Daarom is het registeren van aan- en afwezigheid van cliënten een belangrijke taak die vaak handmatig verricht wordt. 
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in