Outsourcing in de zorg

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor het borgen van de kwaliteit en continuïteit van je zorgorganisatie. Betrouwbare stuurinformatie op basis van de financiële en administratieve resultaten is onmisbaar. De grootste uitdaging hierbij ligt vaak bij het ontsluiten van al deze gegevens in één overzicht. Hiervoor is een optimale inrichting van de financiële en administratieve processen van groot belang.

Wij helpen je met het nog slimmer en efficiënter inrichten van al je financiële en administratieve processen. Dit doen we door het het uit handen nemen van je financiële administratie, het waar nodig optimaliseren van je processen en door te automatiseren. Met onze dienstverlening zorgen we ervoor dat de financiële en administratieve activiteiten in zorgorganisaties deskundig worden uitgevoerd en geborgd. Wij helpen bij het inzichtelijk maken van de belangrijkste KPI’s en bij het samenstellen van rapportages, voor diverse niveaus in de organisaties. Door middel van jaarrekeningen en advies bij strategische financiële vraagstukken, zijn wij een verlengstuk van jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Maken jullie als organisatie gebruik van AFAS? Met behulp van onze eigen AFAS experts worden verschillende processen met elkaar gekoppeld en slimme workflows ontwikkeld. Zo creëren we een slim ingerichte en een overzichtelijke administratie. Hierdoor zijn de omzetgegevens, uitgaande facturaties, declaraties en rapportages altijd binnen een paar klikken beschikbaar.

Met onze volledige focus op de zorg en ruime ervaring in diverse administraties waaronder de financiële, zorg-, salaris- en HR-administratie ontzorgen en verslimmen we dagelijks zorgorganisaties. Zo borgen wij een kwalitatieve administratie, rekening houdend met de zorgbekostiging en financiële en fiscale wet- en regelgeving.

Je financiële administratie uitbesteden?

Wil je graag meer lezen over waarom zorgorganisaties kiezen voor het uitbesteden van hun financiële administratie? Wij hebben de 10 meest gekozen redenen voor je uiteengezet in een brochure.

Onze klanten

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend het gesprek aangaan over uitbesteden van jouw financiële administratie? Neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op