We optimaliseren al je financiële en administratieve activiteiten en zorgen voor grip en inzicht op je cijfers.

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor het borgen van de kwaliteit en continuïteit van je zorgorganisatie. Betrouwbare stuurinformatie op basis van de financiële en administratieve resultaten is onmisbaar. De grootste uitdaging hierbij ligt vaak bij het ontsluiten van al deze gegevens in één overzicht. Hiervoor is een optimale inrichting van de financiële en administratieve processen cruciaal.

Wij helpen je met het nog slimmer en efficiënter inrichten van al je financiële en administratieve processen. Dit doen we door het optimaliseren van je processen door de verwerking van mutaties, facturen, declaraties en verloningen te automatiseren. Zo geven we jou grip en inzicht op je cijfers.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Shared Services

Wil je als organisatie profiteren van gespecialiseerde kennis en tegelijkertijd grip hebben op resultaten en kosten? Wij kunnen jullie financiële en administratieve activiteiten overnemen. Zo zorgen we voor de juiste begeleiding naar een gedegen financiële administratie. Door het automatiseren en digitaliseren van je financiële processen en het (her)inrichten van jouw financiële administratie.

Maken jullie gebruik van AFAS? Met behulp van onze eigen AFAS experts, slimme boekhoudprogramma’s en op maat dashboarding worden verschillende processen met elkaar gekoppeld en slimme workflows ontwikkeld. Zo creëren we een slim ingerichte en een overzichtelijke administratie. Hierdoor zijn de omzetgegevens, uitgaande facturaties, declaraties en rapportages altijd binnen een paar klikken beschikbaar.

Advies en tijdelijke ondersteuning

Ervaar je in jouw organisatie een tijdelijke piek in werkzaamheden op de financiële administratie? We kunnen tijdelijk of voor langere periodes onze financiële professionals en controllers inzetten om jouw organisatie te ondersteunen bij verschillende uitdagingen en werkzaamheden. Onze professionals kunnen ook fungeren als coördinator en gesprekspartner van het management.

Onze professionals kennen de zorg van binnen en buiten. Zij hebben kennis op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, jaarrekening en analyses en controlling in de zorg. Zo ondersteunen wij je facturatie en debiteurenbeheer en houden rekening met de zorgbekostiging en financiële en fiscale wet- en regelgeving.

Mogelijke opdrachten zijn:

Cure4 heeft de juiste kennis en expertise op het gebied van zorgbekostiging, finance en control en procesoptimalisatie. Met onze dienstverlening zorgen we ervoor dat de financiële en administratieve activiteiten in de organisatie deskundig en professioneel worden uitgevoerd en geborgd. Wij helpen bij het inzichtelijk maken van de belangrijkste KPI’s en bij het samenstellen van rapportages zetten we innovatieve applicaties in zoals Visionplanner, Eqili en Cliq.

  • Opstellen van de jaarrekening;
  • Opstellen van maand / kwartaal rapportages;
  • Ondersteuning en advies bij strategische vraagstukken rondom de zorgbekostiging, omzetverantwoording en AO/IC;
  • Werkwijze optimaliseren op de financiële administratie;
  • Aansturing team financiële administratie;
  • Meewerken op de financiële administratie.
Neem contact op

Onze klanten

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jullie graag.

Neem contact op

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact