Brochure05 dec 2023

Download de brochure

10 redenen om je zorgadministratie uit te besteden

De zorgadministratie vormt een belangrijke spil in een zorgorganisatie. Echter, het bijhouden van een zorgadministratie kan uitdagend zijn voor een organisatie vanwege de hoeveelheid data die dagelijks wordt gegenereerd en verwerkt. Dit kan een behoorlijke tijdsintensieve klus zijn.

Bovendien zijn er vaak complexe systemen en software betrokken en zijn er veel mogelijkheden in het automatiseren van bepaalde processen. Hierdoor is training en ondersteuning van personeel om fouten te minimaliseren en de betrouwbaarheid van de gegevens te waarborgen extra belangrijk. Het waarborgen van data-integriteit en beveiliging is eveneens een belangrijke uitdaging om te voldoen aan de hoge normen van privacy en naleving van de wet- en regelgeving in de zorgsector.
Deze afdeling heeft de afgelopen jaren snel aan complexiteit gewonnen, met voortdurend wijzigende wet- en regelgeving. Dit maakt outsourcing van de zorgadministratie de overweging waard. In deze brochure delen we tien redenen waarom zorgorganisaties kiezen voor het uitbesteden van de zorgadministratie.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +
Blog04 mrt 2024

Laag percentage – bijzonder tarief 2024

Wat is het bijzonder tarief in 2024? En hoe wordt dit bepaald? En wat doe je als je in een te lage tariefgroep wordt beloond?
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in