Klantverhaal26 mei 2023

Implementatie AFAS

Stichting Trajekt gaat live met AFAS Werving & Selectie

Stichting Trajekt is op 1 maart live gegaan met de module Werving & Selectie van AFAS, nadat Cure4 al eerder bij hen AFAS ERP en HRM geïmplementeerd had. Hoe is Stichting Trajekt bij Cure4 gekomen en hoe is de implementatie verlopen? We vragen het aan Stichting Trajekt zelf!

Stichting Trajekt is dé welzijnsonderneming voor Maastricht en het Heuvelland en streeft naar een sociale basis voor iedereen. Samen met en dichtbij de mensen, zichtbaar in buurten en dorpen zet Trajekt in op het (her)ontdekken van de veerkracht, bouwen aan betekenisvolle relaties en bevorderen welbevinden. Vanuit een passie voor het werk denken de mensen van Trajekt samen met hun opdrachtgevers na over de dienstverlening en zoeken continue naar verbeteringen en kansen. Dit “ondernemen in welzijn” zit in de genen van de gehele organisatie. Bij Trajekt zijn circa 150 professionals en 450 vrijwilligers actief.

“In de zoektocht naar een partnership om AFAS HRM en ERP te implementeren is de keuze op Cure4 van Tenzinger gevallen, mede omdat zij gespecialiseerd zijn in de Cao Sociaal Werk en die ervaring was voor ons belangrijk. Naast die ervaring was hun slagvaardigheid en innovatiekracht direct zichtbaar in de gesprekken”, aldus Luciënne Douven en Cécile Vluggen van Stichting Trajekt.

Voorheen kwamen bij Stichting Trajekt sollicitaties via de mail binnen. Dankzij deze oplossing ervaren zij nu minder werk. Sollicitanten leveren hun gegevens namelijk zelf aan via OutSite, waardoor HR alle NAW-gegevens niet meer hoeft over te typen bij het indienst melden. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke vermindering van administratieve werkzaamheden en heeft het HR-team meer tijd gegeven om zich te concentreren op andere taken.

“Wij hebben als HR-team de samenwerking als zeer prettig ervaren en waren onder de indruk van de expertise en het vermogen om snel en creatief oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen die zich voordeden”, Luciënne Douven van Stichting Trajekt.

Vanuit Cure4 hebben de AFAS consultants Caspar en Amando een belangrijke bijdrage geleverd aan een gestroomlijnd en efficiënt proces, waarbij de module Werving & Selectie van AFAS geïntegreerd werd in het wervingsproces van Stichting Trajekt. En daarmee kijkt zowel Cure4 als Stichting Trajekt terug op een succesvolle samenwerking!

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog01 mei 2024

Naar Efficiëntie in de Zorg: Automatisering van Hulpverlenersregistratie in Fierit

Het toevoegen van hulpverleners is een tijdrovende, maar noodzakelijke taak binnen de zorgadministratie. Dit over laten aan een virtuele collega bespaart jaarlijks gemiddeld 30 minuten per cliënt. Tijd die gebruikt kan worden voor andere taken.  
Lees meer +
Klantverhaal30 apr 2024

Uitbesteding van administratie: hoe Dialysecentrum Ravenstein tijd wint voor meer zorg

Bij Dialysecentrum Ravenstein zet een klein team zich in om optimale zorg te leveren. Om zich volledig te focussen op het verlenen van zorg, laten zij zich administratief ontlasten door Cure4.
Lees meer +
Blog17 apr 2024

Zorgeloos vooruit: voorkom last-minute stress bij de renseigneringsverplichting

De renseigneringsplicht: wat houdt deze regeling in, welke boekhoudkundige stappen nodig zijn en hoe vermijd last-minute stress dankzij een proactieve benadering?
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in