Klantverhaal15 jun 2020

AFAS applicatiebeheer

Flexibele ondersteuning op afstand met SDW

De afdeling Functioneel Applicatiebeheer is door SDW uitgebreid met twee nieuwe collega’s. De ene collega houdt zich bezig met het ECD en de ander met AFAS. Vanuit deze nieuwe bezetting is de vraag naar flexibele ondersteuning bij SDW ontstaan.

SDW wil dat urgente vragen of issues bij hun afdeling Functioneel Applicatiebeheer iedere dag worden opgepakt. Om dit voor elkaar te krijgen heeft SDW gekozen voor de ondersteuning van Cure4 op afstand. Zo willen zij streven naar de optimale functionering van de afdeling Zorgregistratie, Advies en Declaratie (ZAD) en de primaire zorg.

Flexibele vraagstukken
Om een flexibele en efficiënte ondersteuning mogelijk te maken hebben de professionals van Cure4 als eerste de nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder van SDW ingewerkt. Zo hebben we onze kennis en vaardigheden over de ECD-applicatie aan deze nieuwe collega overgedragen. Hierna is er een deskundig support team samengesteld. Dit team bestaat uit diverse specialisten die kennis hebben van wet- en regelgeving, registratie/declaratie en verschillende ECD’s. Hierdoor kunnen we flexibele vraagstukken, zoals die van SDW, dagelijks snel beantwoorden.

“Wij hebben aan Cure4 een betrouwbare partner in ECD en werkprocessen. Zij kunnen ons, door hun kennis en kunde hierin, de hele week flexibele ondersteuning op afstand bieden.” – Carel Habraken (Hoofd Servicedesk bij SDW)

Over SDW
SDW ondersteunt mensen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij helpen hen op het vlak van wonen, leren, leven en werken. SDW zet zich in voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en kan meedoen. De locaties van SDW zijn te vinden in de regio West-Brabant en Zeeland.

Bekijk ook eens deze klantcases

Klantverhaal30 apr 2024

Uitbesteding van administratie: hoe Dialysecentrum Ravenstein tijd wint voor meer zorg

Bij Dialysecentrum Ravenstein zet een klein team zich in om optimale zorg te leveren. Om zich volledig te focussen op het verlenen van zorg, laten zij zich administratief ontlasten door Cure4.
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +
Klantverhaal26 mei 2023

Stichting Trajekt gaat live met AFAS Werving & Selectie

Stichting Trajekt is op 1 maart live gegaan met de module Werving & Selectie van AFAS, nadat Cure4 al eerder bij hen AFAS ERP en HRM geïmplementeerd had.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in