Klantverhaal17 jan 2022

Implementatie AFAS

Het Verdihuis gaat officieel live met AFAS

Het Verdihuis is onlangs succesvol live gegaan met AFAS. Een hele mooie mijlpaal om te vieren.

Astrid Vissers, Coördinator Administratie bij het Verdihuis, vertelt hierover: “Eindelijk is het dan zo ver. We zijn dit jaar officieel van start gegaan met Profit/InSite van AFAS. Toch een spannend moment, ook al hebben we ons goed voorbereid. We zijn als projectgroep in ieder geval trots op het resultaat. In maart 2021 zijn we vol goede moed met dit project gestart. Samen met Applicatiebeheer, P&O en Salarisadministratie van het Verdihuis en de HRM en Payroll consultants van Tenzinger hebben we al onze processen zo optimaal mogelijk ingericht. De coronamaatregelen en het beeldbellen maakte het soms lastig. Zeker in het begin van zo’n intensief traject, waarbij je elkaar nog moet leren kennen. Maar in no time wisten we wat we aan elkaar hadden.”

Prettige samenwerking
Astrid vervolgt haar verhaal met: “De consultants van Tenzinger hebben ons goed ondersteund en kwamen met praktische ideeën waar we zelf nog niet op gekomen waren. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.””

“Onze interne projectgroep is zeker nog niet klaar. Het technische deel, van dit onderdeel van de implementatie, is afgerond. Maar buiten de applicatie om vraagt dit ook om een iets andere samenwerking tussen collega’s en afdelingen. Dit komt deels door accentverschuivingen binnen een bepaalde rol en doordat een aantal taken nu simpelweg geautomatiseerd verloopt. De interne projectgroep blijft dit zeker nog het komende jaar goed monitoren, ondersteunen en vastleggen.”

“Verder hebben we in 2022 extra ondersteuning vanuit Tenzinger om ons de applicatie nog meer eigen te maken en gaan we ook samen met hen het verzuimportaal en OutSite verder inrichten. We hebben er alle vertrouwen in dat we ook hier weer samen iets moois van gaan maken.”

Bekijk ook eens deze klantcases

Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +
Klantverhaal26 mei 2023

Stichting Trajekt gaat live met AFAS Werving & Selectie

Stichting Trajekt is op 1 maart live gegaan met de module Werving & Selectie van AFAS, nadat Cure4 al eerder bij hen AFAS ERP en HRM geïmplementeerd had.
Lees meer +
Klantverhaal11 aug 2022

Poetszorg slaat professionaliseringsslag in werving en selectie

De snelle groei van Poetszorg maakt beschikken over een goed softwarepakket voor werving en selectie noodzakelijk. Zij kozen voor AFAS, waarbij Cure4 de implementatie heeft gedaan. Lees meer over de ervaringen van Poetszorg.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in