Lees meer over onze organisatie

Maak kennis met Cure4

Al meer dan 15 jaar zijn wij gecertificeerd AFAS partner én specialist in financiële en administratieve dienstverlening in de zorg.

Met onze dienstverlening zetten we menselijke zorg voorop. Iedere dag verslimmen wij zorgorganisaties door ze te ondersteunen en werk uit handen te nemen op de financiële administratie, HR- en salarisadministratie en zorgadministratie. Door onze jarenlange kennis en ervaring met het automatiseren van zorgspecifieke processen kunnen we AFAS op maat voor zorgorganisaties implementeren, optimaliseren en beheren.

Zo willen we zorgorganisaties volledig ontzorgen en kunnen zij profiteren van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde processen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat écht belangrijk is. Zo geven we de zorg een toekomst met zorgprofessionals die kunnen doen waar ze het allerbest in zijn. En cliënten die de zorg ervaren die ze verdienen.

Feiten + Cijfers over Tenzinger

Cure4 is onderdeel van Tenzinger. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.

+ 800 opdrachtgevers

+ 170.000 zorgverleners werken iedere dag met onze oplossingen

+ Hiermee ondersteunen we dagelijks meer dan 1,1 miljoen cliënten

+ Er werken 300+ zorgverslimmers bij Tenzinger

+ Locaties in Utrecht, Sliedrecht & Hengelo

Ben jij klaar om de zorg te verslimmen?
Klik op de button hieronder om de vacatures van Cure4 te bekijken:

Bekijk onze vacatures

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 16a | 3534 AM Utrecht

Postadres
Postbus 240 | 3500 AE Utrecht

Contactgegevens
088 64 81 200
info@cure4.nl

Of vul ons contactformulier in

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact