Blog04 jan 2021

Nieuws

Per 1 januari 2021 zijn wij Tenzinger!

Per 1 januari 2021 zijn al onze activiteiten bij elkaar gebracht onder de gezamenlijke noemer Tenzinger. Een zeer bewust gekozen naam, die verwijst naar Tenzing Norgay, de sherpa die Edmund Hillary ondersteunde om als eerste bergbeklimmer de top van de Mount Everest te bereiken. Zoals Norgay de helpende hand van Hillary was, wil Tenzinger de helpende hand zijn om impact te maken voor de zorg.

De producten van Medicore en Fierit blijven onder die namen bestaan, omdat dit voor onze opdrachtgevers en softwaregebruikers bekende en vertrouwde namen zijn. Ook zij benutten vanaf nu ten volle de innovatiekracht die we met Tenzinger losmaken. Cure4 blijft bestaan als ons label voor Shared Services en 6Gorilla’s is onze innovatieve Healthcare datastartup.

Onder de paraplu van Tenzinger hebben we als groep meer slagkracht, bijvoorbeeld bij de implementatie van wetgeving en onze data-innovaties. Dit biedt geweldige perspectieven om onze klanten gezamenlijk te inspireren en ondersteunen bij de realisatie van hun digitale strategie.

Over Tenzinger

In de care  – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ –  is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseert Tenzinger zorgprocessen en administratieve processen en maakt die efficiënt. Tenzinger verzamelt en verrijkt de data die in haar systemen wordt verwerkt; hiermee ondersteunt Tenzinger in toenemende mate beslissingen van (zorg)professionals en cliënten. Tenzinger heeft vestigingen in Utrecht, Sliedrecht en Hengelo en er werken ruim 310 medewerkers.

Lees hier meer over Tenzinger.

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog27 jun 2024

Wet langdurige zorg (Wlz) tips van team MijnZorgDeclaratie

De Wet Langdurige Zorg is er voor mensen die continue zorg in de nabijheid nodig hebben. In deze blog delen we enkele weetjes over de Wlz.
Lees meer +
Blog27 jun 2024

Zo word je een datagedreven zorgorganisatie

Wil je meer datagedreven werken in jouw zorgorganisatie? Consultants van Cure4 en 6Gorrila's vertellen hoe je dat doet en wat je ervoor nodig hebt.
Lees meer +
Blog21 jun 2024

Het automatiseren van de Aan- en afwezigheidsregistratie in Fierit

Er zijn verschillende redenen waarom cliënten tijdelijk afwezig zijn. Sommige dagen van deze afwezigheid mogen alsnog gedeclareerd worden. Daarom is het registeren van aan- en afwezigheid van cliënten een belangrijke taak die vaak handmatig verricht wordt. 
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in