Blog04 jan 2021

Nieuws

Per 1 januari 2021 zijn wij Tenzinger!

Per 1 januari 2021 zijn al onze activiteiten bij elkaar gebracht onder de gezamenlijke noemer Tenzinger. Een zeer bewust gekozen naam, die verwijst naar Tenzing Norgay, de sherpa die Edmund Hillary ondersteunde om als eerste bergbeklimmer de top van de Mount Everest te bereiken. Zoals Norgay de helpende hand van Hillary was, wil Tenzinger de helpende hand zijn om impact te maken voor de zorg.

De producten van Medicore en Fierit blijven onder die namen bestaan, omdat dit voor onze opdrachtgevers en softwaregebruikers bekende en vertrouwde namen zijn. Ook zij benutten vanaf nu ten volle de innovatiekracht die we met Tenzinger losmaken. Cure4 blijft bestaan als ons label voor Shared Services en 6Gorilla’s is onze innovatieve Healthcare datastartup.

Onder de paraplu van Tenzinger hebben we als groep meer slagkracht, bijvoorbeeld bij de implementatie van wetgeving en onze data-innovaties. Dit biedt geweldige perspectieven om onze klanten gezamenlijk te inspireren en ondersteunen bij de realisatie van hun digitale strategie.

Over Tenzinger

In de care  – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ –  is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseert Tenzinger zorgprocessen en administratieve processen en maakt die efficiënt. Tenzinger verzamelt en verrijkt de data die in haar systemen wordt verwerkt; hiermee ondersteunt Tenzinger in toenemende mate beslissingen van (zorg)professionals en cliënten. Tenzinger heeft vestigingen in Utrecht, Sliedrecht en Hengelo en er werken ruim 310 medewerkers.

Lees hier meer over Tenzinger.

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +
Blog04 mrt 2024

Laag percentage – bijzonder tarief 2024

Wat is het bijzonder tarief in 2024? En hoe wordt dit bepaald? En wat doe je als je in een te lage tariefgroep wordt beloond?
Lees meer +
Klantverhaal22 feb 2024

Procesverslimmer Kickstart voor WelThuis

Structurele personeelstekorten, hoge werkdruk en toenemende administratieve lasten. Dit zijn voor veel zorgorganisaties geen nieuwe begrippen. Om de optimalisatiekansen in kaart te brengen, is voor WelThuis de Procesverslimmer Kickstart uitgevoerd.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in