Goed applicatiebeheer is belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken.

AFAS applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken.

Veel organisaties doen het beheer van de AFAS-applicatie zelf. Je kunt het ook overlaten aan gespecialiseerde experts. Wij nemen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen zodat de kwaliteit en prestaties gegarandeerd blijven. Bij ons is het mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en je kunt tussentijds het beheer naar jouw behoeften up- of downgraden. Wij zijn een gecertificeerd implementatiepartner van AFAS voor de zorg. Al 15 jaar hebben wij kennis en ervaring met het automatiseren van zorgspecifieke processen. Wij kunnen AFAS op maat voor jouw zorgorganisatie implementeren, optimaliseren en beheren.

Onze AFAS experts helpen jullie bij:

  • Ondersteuning van de gebruikers, bijvoorbeeld met trainingen en instructies;
  • Functioneel beheer, voor het onderhouden van de bestaande inrichting of begeleiding bij het opstellen van een nieuw functioneel ontwerp;
  • Technisch beheer, zodat de applicatie altijd optimaal presteert;
  • Administratief beheer, zodat kennis en informatie voor iedereen toegankelijk is.

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat neemt je mee in de ideale inrichting van AFAS-software en de vormen van applicatiebeheer die er mogelijk zijn.

Download

Onze klanten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van het applicatiebeheer van AFAS?

Wij ondersteunen je graag bij de implementatie en optimalisatie van AFAS. Wij bieden tevens deskundige begeleiding bij specifieke herinrichting van jouw processen en diverse beheermogelijkheden van jullie AFAS applicatie.
Neem contact op

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact