Goed applicatiebeheer is belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken.

AFAS applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Veel zorgorganisaties geven aan dat zij vaak niet voldoende capaciteit of de juiste kennis in huis hebben om AFAS verder te ontwikkelen. Dit terwijl het deskundig beheren en door ontwikkelen van je AFAS software cruciaal is om een integraal bedrijfsvoeringsmodel te realiseren dat het primaire proces zo goed mogelijk faciliteert en ondersteunt.

Onze AFAS specialisten kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen. Zo blijft de kwaliteit en prestaties van jullie AFAS oplossing altijd gegarandeerd. Je kunt bij ons het applicatiebeheer modulair samenstellen en het beheer tussentijds naar jouw behoeften up- of downgraden.

Onze klanten

Brochure | AFAS applicatiebeheer

Haal meer uit je AFAS pakket en bekijk de mogelijkheden van het (tijdelijk) uitbesteden van je applicatiebeheer. Wij kunnen alle facetten van beheer voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons het applicatiebeheer modulair samenstellen en het beheer tussentijds naar jouw behoeften up- of downgraden.

In deze brochure lees je meer over de verschillende mogelijkheden en onze abonnementsvormen.

Download brochure

Wij helpen jullie graag bij:

+ De ondersteuning van de gebruikers, bijvoorbeeld met trainingen en instructies;
+ Functioneel beheer, voor het onderhouden van de bestaande inrichting of begeleiding bij het opstellen van een nieuw functioneel ontwerp;
+ Technisch beheer, zodat de applicatie altijd optimaal presteert;
+ Administratief beheer, zodat kennis en informatie voor iedereen toegankelijk is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij denken graag met je mee! Ons team van AFAS specialisten staat voor je klaar om jullie te ondersteunen bij het (tijdelijk) uitbesteden van je applicatiebeheer.

Neem contact op

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact