Grootste impact met AFAS in de zorg

Kies een thema

AFAS in de zorg

Cure4 is dé AFAS partner voor de zorgsector

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie en implementatie van bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen met onze AFAS kennis ontstaat een AFAS specialist in de zorg met ambitie om innovatieve en specifieke oplossing voor alle zorgsegmenten te ontwikkelen.

Expert in het implementeren, optimaliseren en beheren van AFAS Software

Wij kunnen AFAS specifiek en op maat voor jouw zorginstelling implementeren, optimaliseren en beheren. Als AFAS expert hebben we ruim 10 jaar kennis en ervaring opgedaan wat betreft applicatiebeheer en het bouwen van slimme functionaliteiten in de vorm van apps, geautomatiseerde workflows en templates.

AFAS Implementatie

Een implementatie van een ERP pakket zoals AFAS kan een behoorlijke impact hebben op de organisatie en haar medewerkers.

Onze ervaren business consultants geven daarom deskundig advies en begeleiding bij de implementatie en (her)inrichting van uw processen en systemen. Het implementatietraject begint altijd met een kick-off. Je bepaalt samen met onze projectleider hoe een zo succesvol mogelijke implementatie behaald gaat worden. Aan het eind van deze sessie is voor beide partijen duidelijk wat er van elkaar verwacht wordt.

Lees meer over ons implementatietraject

AFAS Optimalisatie

Als erkend AFAS partner zijn we gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van administratieve processen en workflows in de zorg. 

De behoefte naar nieuwe en slimme zorgspecifieke functionaliteiten in de software van AFAS groeit in een hoog tempo. Cure4 weet deze behoeften van zorginstellingen goed te vertalen naar pragmatische oplossingen. Voor diverse zorgsectoren ontwikkelen wij specifieke koppelingen, apps, templates en workflows die invulling geven aan de wensen van zorginstellingen. Wij analyseren de processen, komen met verbetervoorstellen en richten jouw AFAS zo optimaal mogelijk in. Door onze kennis van AFAS samen te brengen met onze expertise van zorgprocessen maakt dat wij een unieke AFAS specialist voor de zorg zijn.

Benieuwd naar onze optimalisatie mogelijkheden?

AFAS Applicatiebeheer

Wij zorgen ervoor dat uw AFAS altijd optimaal aansluit bij uw gebruikerswens en uw processen.

Het beheren van AFAS software is net zo belangrijk als de implementatie of optimalisatie hiervan. Om de AFAS inrichting en de prestaties en beschikbaarheid te waarborgen is applicatiebeheer noodzakelijk. Uiteraard is het mogelijk dit zelf te organiseren en faciliteren. Maar je kan dit ook overlaten aan gespecialiseerde applicatiebeheerders. Wij nemen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen, zodat de kwaliteit, prestaties en gebruikerswensen gegarandeerd blijven.

Lees meer over applicatiebeheer

AFAS Zorgkoppelingen

Optimale integratie tussen ECD/EPD, planningspakket en AFAS realiseren we door slimme koppelingen en de mogelijkheid tot het inzetten van een app.

Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen. Met deze unieke combinatie van kennis en ervaring ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor diverse zorginstellingen binnen de cure en care.

Lees meer over onze koppelingen

Onze klanten

Benieuwd naar jouw verbeterpotentieel?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij ondersteunen je graag bij het implementeren, optimaliseren en beheren van jouw AFAS software. Wij bieden tevens deskundige begeleiding bij specifieke (her)inrichting van processen. 

Neem contact op

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact