Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS Optimalisatie

Met AFAS kunnen alle belangrijke bedrijfsprocessen en resultaten in één compleet softwarepakket ontsloten worden. Het volledig benutten van de mogelijkheden die AFAS biedt, blijft wel een grote uitdaging. Hiervoor is een toekomstbestendige inrichting van bedrijfsprocessen nodig. Zodat je als organisatie flexibel kunt sturen op wijzigingen in wet- en regelgeving, de mate van betrokkenheid op de werkvloer en verplichtingen rond verantwoording van resultaten en prestaties.

Als AFAS expert én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, bieden wij je deskundige advies en begeleiding bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van AFAS in jouw zorgorganisatie.

AFAS zorgkoppelingen

Voor een optimale integratie tussen je ECD/EPD, planningspakket en AFAS zetten wij slimme koppelingen en apps in. Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen. Met deze unieke combinatie van kennis en ervaring ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor diverse zorginstellingen binnen de cure en care.

AFAS InSite & OutSite

Met het CMS van AFAS is het mogelijk om een InSite en een OutSite omgeving te bouwen. Door de eindeloze integratiemogelijkheden met AFAS ERP kunnen bedrijfsprocessen op een slimme en overzichtelijke manier met elkaar verbonden worden. Medewerkers kunnen hierdoor hun eigen dossiers inzien en beheren terwijl sollicitanten die binnenkomen via de OutSite vacaturewebsite automatisch naar de juiste manager worden doorgestuurd. Klanten en leveranciers kunnen in hun eigen omgeving tickets of taken aanmaken, afhandelen of zelfs digitaal ondertekenen.
Door InSite en OutSite op de juiste manier in te richten krijgen medewerkers, klanten en leveranciers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke dossiers, het CRM, statussen van projecten en kennisportals.

Onze klanten

Recente publicaties

Cure4 kennispartner van Fizi – de vereniging voor zorgfinancials

21 februari 2024

Het is weer tijd voor de jaarafsluiting en jaarrekening

17 januari 2024

Het nieuwe jaar is net van start gegaan. Daarom is het de hoogste tijd om bezig te gaan met de jaara…

Optimaal belonen van jouw werknemers met de werkkostenregeling

18 december 2023

Met het einde van 2023 in zicht is dit hét moment om te analyseren hoe effectief de werkkostenregel…

Ben je benieuwd naar de optimalisatiemogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij ondersteunen je graag bij de optimalisatie van AFAS. Wij bieden tevens deskundige begeleiding bij specifieke herinrichting van jouw processen en diverse beheermogelijkheden van jullie AFAS omgeving.

Neem contact op

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact