Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS Optimalisatie

Met AFAS kunnen alle belangrijke bedrijfsprocessen en resultaten in één compleet softwarepakket ontsloten worden. Het volledig benutten van de mogelijkheden die AFAS biedt, blijft wel een grote uitdaging. Hiervoor is een toekomstbestendige inrichting van bedrijfsprocessen nodig. Zodat je als organisatie flexibel kunt sturen op wijzigingen in wet- en regelgeving, de mate van betrokkenheid op de werkvloer en verplichtingen rond verantwoording van resultaten en prestaties.

Wij zien het implementeren van AFAS als dé uitgelezen kans om de interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Als erkend AFAS-partner én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, bieden wij je deskundige advies en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van AFAS in jouw zorgorganisatie.

AFAS zorgkoppelingen

Voor een optimale integratie tussen je ECD/EPD, planningspakket en AFAS zetten wij slimme koppelingen en apps in. Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen. Met deze unieke combinatie van kennis en ervaring ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor diverse zorginstellingen binnen de cure en care.

AFAS InSite & OutSite

Met het CMS van AFAS is het mogelijk om een InSite en een OutSite omgeving te bouwen. Door de eindeloze integratiemogelijkheden met AFAS ERP kunnen bedrijfsprocessen op een slimme en overzichtelijke manier met elkaar verbonden worden. Medewerkers kunnen hierdoor hun eigen dossiers inzien en beheren terwijl sollicitanten die binnenkomen via de OutSite vacaturewebsite automatisch naar de juiste manager worden doorgestuurd. Klanten en leveranciers kunnen in hun eigen omgeving tickets of taken aanmaken, afhandelen of zelfs digitaal ondertekenen.

Door InSite en OutSite op de juiste manier in te richten krijgen medewerkers, klanten en leveranciers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke dossiers, het CRM, statussen van projecten en kennisportals.

Whitepaper | Optimaliseer AFAS in de zorg

Voor AFAS geldt wat voor heel veel softwarepakketten geldt: een gemiddelde gebruiker maakt maar gebruik van 20 procent van de mogelijkheden die de software biedt. En dat is ook niet zo gek, want de mogelijkheden in AFAS zijn ontzettend groot.

Door de financiële administratie, salarisadministratie, HR, CRM, in- en verkoop en facturatie in één pakket onder te brengen, kun je behoorlijk tijdswinst boeken. Zeker als je alle mogelijkheden van AFAS goed benut. In de praktijk zien we dat dat niet altijd gebeurt. Terwijl er veel kansen zijn om het werk makkelijker én leuker te maken!

In een aantal stappen leggen we uit hoe je AFAS software zo goed mogelijk inricht en waar optimalisatiekansen liggen. Verder lees je in deze whitepaper:

  • Hoe je meer grip krijgt op financiën, HR en inkoop;
  • Waar de mogelijkheden voor procesverbetering liggen;
  • Wat de meerwaarde is van workflows.
Downloaden

Onze klanten

Recente publicaties

Poetszorg slaat professionaliseringsslag in werving en selectie

11 augustus 2022

Een organisatie voor huishoudelijke hulp die ‘Poetsen met een praatje’ als naam heeft, heeft med…

Automatiseer al je recruitment-processen met AFAS

25 juli 2022

Het is een enorme uitdaging om in de huidige krappe arbeidsmarkt nieuwe medewerkers te werven voor j…

IrisZorg halveert overheadkosten

04 juli 2022

In dit interview spreken we met Gio de Greef over de outsourcing van finance, HR-administratie en sa…

Ben je benieuwd naar de optimalisatiemogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij ondersteunen je graag bij de implementatie en optimalisatie van AFAS. Wij bieden tevens deskundige begeleiding bij specifieke herinrichting van jouw processen en diverse beheermogelijkheden van jullie AFAS applicatie.

Neem contact op

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact