AFAS expert voor de zorg

Optimalisatie van je AFAS pakket

Met AFAS kunnen alle belangrijke bedrijfsprocessen en resultaten in één compleet softwarepakket ontsloten worden. Het volledig benutten van de mogelijkheden die AFAS biedt, blijft vaak een grote uitdaging voor zorgorganisaties. Hiervoor is een toekomstbestendige inrichting van bedrijfsprocessen nodig én kennis van alle mogelijkheden binnen AFAS. Met de juiste inrichting van je AFAS pakket kan je als organisatie flexibel sturen op wijzigingen in wet- en regelgeving, de mate van betrokkenheid op de werkvloer en verplichtingen rond verantwoording van resultaten. Als AFAS expert én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, biedt Cure4 je deskundige advies en begeleiding bij de optimalisatie van je AFAS omgeving.

Voor een optimale integratie tussen bijvoorbeeld je ECD/EPD, planningspakket en AFAS zetten wij slimme koppelingen en apps in. Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en AFAS maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen. Met deze unieke combinatie van kennis en ervaring ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor zorgorganisaties.

Met het CMS van AFAS is het mogelijk om een InSite en een OutSite omgeving te bouwen. Door de vele integratiemogelijkheden met AFAS ERP kunnen bedrijfsprocessen op een slimme en overzichtelijke manier met elkaar verbonden worden. Medewerkers kunnen hierdoor hun eigen dossiers inzien en beheren, terwijl sollicitanten die binnenkomen via de OutSite vacaturewebsite automatisch naar de juiste manager worden doorgestuurd. Klanten en leveranciers kunnen in hun eigen omgeving tickets of taken aanmaken, afhandelen of zelfs digitaal ondertekenen. Door InSite en OutSite op de juiste manier in te richten krijgen medewerkers, klanten en leveranciers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke dossiers, het CRM, statussen van projecten en kennisportals.

Onze klanten

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend het gesprek aangaan over de optimalisatie van jouw AFAS-pakket, neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op