Optimaliseren en beheren van AFAS-omgevingen in de zorg

AFAS Solutions

De implementatie van AFAS in een zorgorganisatie kan een behoorlijke impact hebben op de bedrijfsprocessen en de medewerkers. Van inkoop en relatiebeheer tot aan HRM en zelfs de zorgadministratie; het is onvermijdelijk dat jouw zorgorganisatie te maken krijgt met veranderende processen en procedures.

Dat geldt ook voor bedrijfsprocessen die wellicht nog niet voldoende toekomstgericht zijn georganiseerd en daardoor kwetsbaar zijn voor onvermijdbare ontwikkelingen. Zo kan je denken aan wijzigingen in wet- en regelgeving, verhoogde administratieve lasten en krapte op de arbeidsmarkt in de zorg. Daardoor groeit in hoog tempo de behoefte naar nieuwe en slimme zorgspecifieke functionaliteiten in de software van AFAS.

Cure4 ziet het implementeren van AFAS als de uitgelezen kans om de interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Als erkend AFAS-partner én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, biedt Cure4 deskundige adviezen en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van AFAS in jouw zorgorganisatie.

Wij helpen jouw zorgorganisatie met:

  • Implementatie en optimalisatie van AFAS-modules; van Financieel tot aan HRM & Payroll;
  • Implementatie en optimalisatie van Content Management; inrichting van InSite en OutSite;
  • Ontwikkelen en inrichten van op maat gemaakte koppelingen en workflows;
  • AFAS-applicatieservice door team van experts op afstand;
  • Advies en begeleiding bij professionalisering van de financiële-, HR-, en salarisadministratie.

Ik wil meer weten!

De rol van HRM is steeds meer aan het verschuiven. De afdeling treedt nu veel meer op als sparringpartner rondom thema’s zoals arbeidsmarktkrapte en vitaliteit. Het automatiseren en digitaliseren van administratieve taken en werkzaamheden is nodig zodat er meer ruimte voor HRM ontstaat om effectief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid. Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij de implementatie van AFAS HRM & Payroll.

Onze dienstverlening

Implementatie

Het implementeren van AFAS is een uitgelezen kans om jullie interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Zo ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor alle zorgsegmenten.

Lees meer

Optimalisatie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen.

Lees meer

AFAS Interim & Detachering

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan AFAS-expertise door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van AFAS-professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere HRM, salarisadministratie, financiële administratie en projectadministratie.

Onze werkwijze

Intake & Analyse

Tijdens dit gesprek wordt het inrichtingsplan gemaakt. Dit plan vormt de leidraad voor het implementatietraject en hierin is vastgelegd welke onderdelen reeds zijn ingericht en welke processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Het inrichtingsplan is altijd digitaal via de persoonlijke klantportal beschikbaar.

Testen

Dit is een belangrijk onderdeel in de beoordeling van de inrichting. Wij zullen regelmatig deelopleveringen doen, zodat we tijdens de implementatie al kunnen testen. Pas als alle eventuele wijzigingen en aanpassingen naar tevredenheid zijn verwerkt, zal de eindoplevering plaatsvinden.

Bouwen & Realiseren

Onze klanten worden in deze fase altijd nauw betrokken bij het inrichtingsproces. De voortgang en planning wordt altijd via de klantportal inzichtelijk gemaakt, waardoor het project van begin tot eind gemakkelijk bijgestuurd kan worden.

Opleveren & beheren

Dit betekent het eind van een succesvolle implementatie. Het is nu mogelijk dat je eigen medewerkers aan de slag gaan met AFAS. Wij staan stand-by om de live-gang in goede banen te leiden en de nodige support te bieden.

Wil jij meer weten over AFAS Solutions?

Hier vind je meer informatie!

Opdrachtgevers

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact