Shared Services

De vele ontwikkelingen en complexe financiële wet- en regelgeving zorgen voor een toenemende druk op de bedrijfsvoering in de zorg. De organisatie verwacht nu nog meer passend advies en relevante informatie voor een juiste sturing op groei en ontwikkeling. De focus en investeringen worden steeds meer verlegd naar waarde toevoegende activiteiten en het standaardiseren van transactionele activiteiten. Een van de oplossingen voor jouw organisatie kan outsourcing zijn.

Door de financiële en administratieve activiteiten uit te besteden kan de organisatie profiteren van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde processen. Bij Cure4 kan je kiezen voor het outsourcen (geheel of gedeeltelijk) van jouw finance en control of voor een meer integrale oplossing aan de hand van onze Financial Shared Service Center. Wij helpen je bij het bepalen van de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Waarom Cure4 als partner?

  • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
  • Specialist in outsourcing en shared services
  • Deskundige AFAS-specialisten

Outsourcing

Dynamisch uitbesteden aan de hand van onze Schijf van 4

Outsourcing aan de hand van de Schijf van 4 houdt in dat financiële en administratieve werkzaamheden door onze professionals worden uitgevoerd. Op basis van de Schijf van 4 is het mogelijk om op vier thema’s binnen finance en control te outsourcen. U bepaalt zelf welke en hoeveel thema’s u wilt laten uitbesteden door Cure4. Op basis van de organisatiestructuur, de ambities en het kennisniveau binnen uw organisatie wordt er zorgvuldig bepaald in welke hoedanigheid wij uw financiële en administratieve bedrijfsvoering kunnen beheren.

Lees meer over de Schijf van 4


Financial Shared Service Center

Voor een duurzame en integrale oplossing

Een meer integrale oplossing die we aanbieden is het bundelen van al uw financiële processen in een zogeheten Financial Shared Service Center. Alle basisprocessen van uw financiële bedrijfsvoering, de analytische processen van de afdeling Control en diverse administratieve processen zoals HR, vallen dan onder in één center, de FSSC. Verschillende financiele professionals en administratieve specialisten werken als een dedicated team nauw samen met de opdrachtgever. Dit levert de organisatie vele voordelen op zoals concentratie, standaardisatie en vereenvoudiging van processen en de realisatie van een meer service- en klantgerichte cultuur.


Investeren in vooruitgang en ontwikkeling

Zoals onze opdrachtgevers willen investeren in waarde toevoegende activiteiten, doen wij dat ook. De FSSC van Cure4 optimaliseert zichzelf continue, door onze investering in het vergroten van specialistische kennis, het ontwerpen van slimme koppelingen tussen bestaande processen en de toepassing van innovatieve applicaties en tooling ten behoeve van analyse en rapportage. We streven altijd naar een goede balans tussen centralisatie en decentralisatie van de activiteiten. Wij ondersteunen en faciliteren uw medewerkers met de juiste middelen en kennis om de toegevoegde waarde voor de organisatie te realiseren.


Benieuwd naar onze expertises?

Wij ondersteunen je graag bij de optimalisatie van de finance en control in uw organisatie.

Ik wil meer weten!


Meer diensten

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact