Brochure03 jun 2022

Download de brochure

AFAS applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken.

Veel zorgorganisaties geven aan dat zij vaak niet voldoende capaciteit of de juiste kennis in huis hebben om AFAS verder te ontwikkelen. Het deskundig beheren en het door ontwikkelen van je AFAS software is cruciaal om een integraal bedrijfsvoeringsmodel te realiseren dat het primaire proces zo goed mogelijk faciliteert en ondersteunt.

Ons team van AFAS specialisten kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor je uit handen nemen. In deze brochure lees je meer over de verschillende mogelijkheden van beheer en onze abonnementsvormen.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog01 mei 2024

Naar Efficiëntie in de Zorg: Automatisering van Hulpverlenersregistratie in Fierit

Het toevoegen van hulpverleners is een tijdrovende, maar noodzakelijke taak binnen de zorgadministratie. Dit over laten aan een virtuele collega bespaart jaarlijks gemiddeld 30 minuten per cliënt. Tijd die gebruikt kan worden voor andere taken.  
Lees meer +
Klantverhaal30 apr 2024

Uitbesteding van administratie: hoe Dialysecentrum Ravenstein tijd wint voor meer zorg

Bij Dialysecentrum Ravenstein zet een klein team zich in om optimale zorg te leveren. Om zich volledig te focussen op het verlenen van zorg, laten zij zich administratief ontlasten door Cure4.
Lees meer +
Blog17 apr 2024

Zorgeloos vooruit: voorkom last-minute stress bij de renseigneringsverplichting

De renseigneringsplicht: wat houdt deze regeling in, welke boekhoudkundige stappen nodig zijn en hoe vermijd last-minute stress dankzij een proactieve benadering?
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in