Factsheet08 nov 2023

Download de factsheet

Factsheet RPA in de zorg

De zorgsector staat voor een belangrijke uitdaging: het leveren van hoogwaardige zorg terwijl de kosten beheersbaar moeten blijven. Om deze uitdaging aan te gaan, is Robotic Process Automation (RPA) een krachtig hulpmiddel.

RPA is dé sleutel tot het automatiseren van tijdrovende en repetitieve taken, het verminderen van fouten en het vrijmaken van waardevolle tijd voor zorgverleners om zich te concentreren op datgene wat echt telt: de cliënten.

De belangrijkste informatie rondom RPA hebben wij daarom samengevat in een factsheet. We leggen uit wat RPA betekent, ontdek je waarom het in de zorgsector zo waardevol is, leer je over de prestaties van deze softwarerobots en ontvang je praktische richtlijnen om zelf met RPA aan de slag te gaan. Bovendien delen we enkele inspirerende praktijkvoorbeelden die laten zien hoe RPA in de zorgsector al concrete resultaten oplevert. Ben je nieuwsgierig en klaar om je kennis over RPA te vergroten? Download dan de factsheet!

Download de factsheet

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog21 jun 2024

Het automatiseren van de Aan- en afwezigheidsregistratie in Fierit

Er zijn verschillende redenen waarom cliënten tijdelijk afwezig zijn. Sommige dagen van deze afwezigheid mogen alsnog gedeclareerd worden. Daarom is het registeren van aan- en afwezigheid van cliënten een belangrijke taak die vaak handmatig verricht wordt. 
Lees meer +
Blog24 mei 2024

Samen Sterker: de positieve impact van consortia in de jeugdzorg

In dit artikel duiken we dieper in de samenwerking binnen de jeugdzorg, de opkomst van consortia, en hoe deze samenwerkingsverbanden bijdragen aan efficiëntere en effectievere zorgverlening voor kinderen en hun families.
Lees meer +
Whitepaper24 mei 2024

Whitepaper | Samenwerkingsverbanden in de jeugdzorg

In deze whitepaper beschrijven we de belangrijkste twee samenwerkingsvarianten, geven we tips hoe je zo’n samenwerkingsverband het best inricht en beschrijven we waar je ECD aan zou moeten voldoen om digitaal gegevens te kunnen uitwisselen.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in