"Binnen no time wisten we wat we aan elkaar hadden. Samen hebben we al onze processen zo optimaal mogelijk ingericht en zijn we dit jaar officieel van start gegaan met Profit/InSite van AFAS."

Het Verdihuis gaat officieel live met AFAS

Het Verdihuis is onlangs succesvol live gegaan met AFAS. Een hele mooie mijlpaal om te vieren. Ondanks alle voorbereidingen blijft zo’n livegang een spannend moment. Astrid Vissers, Coördinator Administratie bij het Verdihuis, vertelt hierover: ‘Eindelijk is het dan zo ver. We zijn dit jaar officieel van start gegaan met Profit/InSite van AFAS. Toch een spannend moment, ook al hebben we ons goed voorbereid. We zijn als projectgroep in ieder geval trots op het resultaat. In maart 2021 zijn we vol goede moed met dit project gestart. Samen met Applicatiebeheer, P&O en Salarisadministratie van het Verdihuis en de HRM en Payroll consultants van Tenzinger hebben we al onze processen zo optimaal mogelijk ingericht.

De coronamaatregelen en het beeldbellen maakte het soms lastig. Zeker in het begin van zo’n intensief traject, waarbij je elkaar nog moet leren kennen. Maar in no time wisten we wat we aan elkaar hadden.’

Livegang Verdihuis
De livegang op 17 januari 2022 met de projectgroep.

Prettige samenwerking
Astrid vervolgt haar verhaal met: ‘De consultants van Tenzinger hebben ons goed ondersteund en kwamen met praktische ideeën waar we zelf nog niet op gekomen waren. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.

Onze interne projectgroep is zeker nog niet klaar. Het technische deel, van dit onderdeel van de implementatie, is afgerond. Maar buiten de applicatie om vraagt dit ook om een iets andere samenwerking tussen collega’s en afdelingen. Dit komt deels door accentverschuivingen binnen een bepaalde rol en doordat een aantal taken nu simpelweg geautomatiseerd verloopt. De interne projectgroep blijft dit zeker nog het komende jaar goed monitoren, ondersteunen en vastleggen.

Verder hebben we in 2022 extra ondersteuning vanuit Tenzinger om ons de applicatie nog meer eigen te maken en gaan we ook samen met hen het verzuimportaal en OutSite verder inrichten. We hebben er alle vertrouwen in dat we ook hier weer samen iets moois van gaan maken.’Over het Verdihuis
Het Verdihuis is er voor mensen en gezinnen die door complexe en meervoudige problemen, dak- of thuisloos geworden zijn, of dat kunnen worden. Voorbeelden van die problemen zijn onder andere combinaties van armoede, schulden, psychische problemen, verslaving, werkloosheid of een (verstandelijke) beperking. Het lukt ze daardoor niet meer om zelf – of met de hulp uit hun sociale omgeving – hun leven op de rit te houden. Het Verdihuis is gespecialiseerd in het begeleiden van deze mensen op alle levensterreinen.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen met onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik wil op de hoogte blijven!

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact