Update | Per 1 januari 2021 zijn wij Tenzinger!

Per 1 januari 2021 zijn al onze activiteiten bij elkaar gebracht onder de gezamenlijke noemer Tenzinger. Een zeer bewust gekozen naam, die verwijst naar Tenzing Norgay, de sherpa die Edmund Hillary ondersteunde om als eerste bergbeklimmer de top van de Mount Everest te bereiken. Zoals Norgay de helpende hand van Hillary was, wil Tenzinger de helpende hand zijn om impact te maken voor de zorg.

De producten van Medicore en Fierit blijven onder die namen bestaan, omdat dit voor onze opdrachtgevers en softwaregebruikers bekende en vertrouwde namen zijn. Ook zij benutten vanaf nu ten volle de innovatiekracht die we met Tenzinger losmaken. Cure4 blijft bestaan als ons label voor Shared Services en 6Gorilla’s is onze innovatieve Healthcare datastartup.

Onder de paraplu van Tenzinger hebben we als groep meer slagkracht, bijvoorbeeld bij de implementatie van wetgeving en onze data-innovaties. Dit biedt geweldige perspectieven om onze klanten gezamenlijk te inspireren en ondersteunen bij de realisatie van hun digitale strategie.

Het Impact Magazine by Tenzinger

We vieren onze naamswijziging met het IMPACT magazine: een extra dik magazine vol artikelen en interviews. Dus laat je inspireren door interviews met branche-experts als Machteld Huber en Robbert Huijsman, leer van de visie en strategie van zorginstellingen als Mentaal Beter en Koraal, ontdek meer over Tenzinger aan de hand van de interviews met CEO Boris Hololtcheff en COO Arnoud Martens en duik in de wereld van data in de unieke 24 pagina tellende data special.


Download het magazine

Over Tenzinger

In de care  – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ –  is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseert Tenzinger zorgprocessen en administratieve processen en maakt die efficiënt. Tenzinger verzamelt en verrijkt de data die in haar systemen wordt verwerkt; hiermee ondersteunt Tenzinger in toenemende mate beslissingen van (zorg)professionals en cliënten. Tenzinger heeft vestigingen in Utrecht, Sliedrecht en Hengelo en er werken ruim 310 medewerkers.

Lees hier meer over Tenzinger.

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact