Optimaal belonen van jouw werknemers met de werkkostenregeling

Met het einde van 2023 in zicht is dit hét moment om te analyseren hoe effectief de werkkostenregeling dit jaar is benut en welke kansen er liggen voor 2024. En daar helpen we je graag bij!

Voor zorgorganisaties is het belangrijk om hun personeel op een slimme en doordachte wijze te belonen. De werkkostenregeling, een fiscale regeling voor onbelaste vergoedingen en verstrekkingen, speelt hierbij een grote rol. Het doel van de werkkostenregeling is om werkgevers de flexibiliteit te bieden om hun medewerkers op een aantrekkelijke manier te belonen, zonder dat dit direct leidt tot extra belastingdruk. Hierdoor ontstaat er ruimte voor extra persoonlijke beloningsmogelijkheden, wat aansluit bij jouw zorgorganisatie en de behoeften van medewerkers.

Bij Cure4 krijg je advies op maat voor het bepalen van een beloningsbudget dat perfect past bij de behoeften van jouw zorgorganisatie. De hoogte van het budget is een gegeven, maar wij kunnen advies geven over de optimale besteding ervan. En uiteraard zorgen we ervoor dat de benutting van het budget overzichtelijk wordt geregistreerd in AFAS, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde financiële verantwoording en rapportage.

Gedurende het jaar monitoren we of de benutting, correct geregistreerd wordt. Naarmate het einde van het boekjaar nadert, analyseren we de overgebleven ruimte en adviseren we waar er nog mogelijkheden zijn om het 100% uit te nutten. Wanneer het boekjaar is afgelopen, stellen we de volledige benutting definitief vast en regelen daarna alle wettelijke vereisten voor onze klanten.

Of het nu gaat om het toekennen van bonussen, het faciliteren van opleidingen, of andere extraatjes voor jouw medewerkers, Cure4 zorgt er samen met jou voor dat het beloningsbudget optimaal wordt gebruikt. Doordat wij voor diverse zorgorganisaties de financiële administratie uit handen nemen en optimaliseren, hebben we veel ervaring met de werkkostenregeling en halen we hier het maximale uit.

Wil je meer weten over hoe Cure4 jouw zorgorganisatie kan ondersteunen bij de werkkostenregeling of de financiële administratie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact