Grootste impact met Applicaties in de zorg

Kies een thema

Applicaties in de zorg

Met Cure4 als beheerpartner is jouw organisatie verzekerd van deskundige ondersteuning en begeleiding.

Dit kan op het gebied van projectmanagement rondom implementatie- of optimalisatieprojecten, maar ook door het gedeeltelijk of volledig uitbesteden van Functioneel Applicatiebeheer. We bieden flexibele en efficiënte ondersteuning waardoor de eigen medewerkers de handen vrij hebben voor projecten gericht op optimalisatie en innovatie.

Functioneel Applicatiebeheer EPD & ECD

Cure4 biedt full-service applicatiebeheer waarmee zorgorganisaties volledig worden ontzorgd op het gebied van changemanagement, gebruikersondersteuning en incidentenbeheer.

Ook als u tijdelijk ondersteuning nodig hebt door het onverhoopt uitvallen van een medewerker of tijdens piekperiodes zoals de jaarovergang, dan kunt u bij Cure4 terecht.

Onze experts hebben kennis van vrijwel alle EPD’s en ECD’s. Dit in combinatie met hun kennis van financiële, patiëntlogistieke- en zorgadministratieve processen maakt van Cure4 een uitstekende beheerpartner. Ons team Functioneel Applicatiebeheer kan als flexibel en efficiënt verlengstuk fungeren van de afdeling Functioneel Beheer van jouw zorgorganisatie.

Lees meer

AFAS Applicatieservice

Om de prestaties en beschikbaarheid van AFAS goed te waarborgen in de organisatie, is een degelijke structuur van het applicatiebeheer noodzakelijk.

Uiteraard is het als organisatie mogelijk om het applicatiebeheer van je AFAS-software zelf organiseren en faciliteren. Maar je kunt dit ook overlaten aan gespecialiseerde applicatiebeheerders. Zo kunnen jouw medewerkers zich richten op optimalisaties en innovatiemogelijkheden.

Wij ondersteunen bij het onderhouden van de inrichting en begeleiden bij het maken van een functioneel ontwerp. Dit realiseren we door goede trainingen en instructies om op de juiste en meest efficiënte manier met de software te werken. Bij problemen of vragen is het altijd mogelijk een ticket in te sturen via onze helpdesk.

Lees meer

Projectmanagement EPD & ECD

Het effectief en succesvol implementeren en optimaliseren van een EPD of ECD is een complexe aangelegenheid. Werkprocessen worden geraakt en moeten mogelijk wijzigen.

De facturatie en overige financiële processen moeten ongehinderd door kunnen lopen en data mag onder geen beding kwijtraken. Om een klus als deze in goede banen te leiden zijn naast vaardigheden op het gebied van projectmanagement ook inhoudelijke kennis en expertise nodig. De projectleiders van Cure4 beschikken over deze vaardigheden en zijn in staat om deskundig advies uit te brengen en risico’s te overzien.

Na een implementatie is een EPD/ECD aan verandering onderhevig. Dit kan ervoor zorgen dat keuzes uit het verleden en de daaruit voortvloeiende inrichting van het EPD/ECD niet meer goed aansluit bij de huidige realiteit. Ook voor het optimaliseren van de inrichting van applicaties, kunt je bij de projectleiders van Cure4 terecht. Van een QuickScan voor het snel doorvoeren van verbeteringen tot volledige optimalisatietrajecten.

Lees meer

Onze experts

Judith Hegger

Consultant Care

Wil je hulp bij Functioneel Applicatiebeheer in jouw organisatie?

Wij ondersteunen je graag met advies!

Contact opnemen

Opdrachtgevers

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact