AFAS Solutions

De implementatie van AFAS in een zorgorganisatie kan een behoorlijke impact hebben op de bedrijfsprocessen en de medewerkers. Van inkoop en relatiebeheer tot aan HRM en zelfs de zorgadministratie; het is onvermijdelijk dat jouw zorgorganisatie te maken krijgt met veranderende processen en procedures. Dat geldt ook voor bedrijfsprocessen die wellicht nog niet voldoende toekomstgericht zijn georganiseerd en daardoor kwetsbaar zijn voor onvermijdbare ontwikkelingen.

Zo kan je denken aan wijzigingen in wet- en regelgeving, verhoogde administratieve lasten en krapte op de arbeidsmarkt in de zorg. Daardoor groeit in hoog tempo de behoefte naar nieuwe en slimme zorgspecifieke functionaliteiten in de software van AFAS.

Waarom Cure4 als partner?

  • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
  • Specialist in outsourcing en shared services
  • Deskundige AFAS-specialisten

AFAS implementatie

Bij het implementeren van AFAS is het aanpassen en optimaliseren van bepaalde procedures noodzakelijk. Dit heeft een behoorlijke impact op de interne organisatie. Aan de andere kant vormt dit ook meteen een uitgelezen kans om alle interne processen nog eens grondig te beoordelen.

Van inkoop en relatiebeheer tot aan salarisadministratie en HRM; het is onvermijdelijk dat medewerkers te maken krijgen met verandering. Transparantie, duidelijke communicatie en deskundig advies vormen voor ons de belangrijkste fundamenten voor een succesvolle implementatie.

Lees meer

AFAS Optimalisatie

Wil je integraal inzicht in de prestaties van jouw organisatie en meer grip krijgen op bijvoorbeeld jouw salarisadministratie? Onze specialisten zijn experts in het ontwikkelen en inrichten van diverse zorgspecifieke koppelingen, overzichten en workflows. Voor diverse zorgsectoren ontwikkelen wij specifieke koppelingen, custom templates en slimme workflows die invulling geven aan de wensen van uw zorgorganisatie.

Wij analyseren de processen, komen met verbetervoorstellen en richten jouw AFAS zo optimaal mogelijk in. Door onze kennis van AFAS samen te brengen met onze expertise van zorgprocessen maakt het dat wij een unieke AFAS specialist voor de zorg zijn.

Lees meer

AFAS Beheer

Om de prestaties en beschikbaarheid van AFAS goed te waarborgen in de organisatie, is een degelijke organisatie van het applicatiebeheer noodzakelijk. Uiteraard is het als organisatie mogelijk om het applicatiebeheer van je AFAS software zelf organiseren en faciliteren. Maar je kunt dit ook overlaten aan gespecialiseerde applicatiebeheerders.

Wij bieden diverse facetten van applicatiebeheer aan; van gebruikersondersteuning tot aan administratief beheer. Bij ons is het mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en je kunt tussentijds het beheer naar jouw behoeften up- of downgraden. Wij nemen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen zodat de kwaliteit en prestaties gegarandeerd blijven.

Lees meer

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij adviseren en begeleiden je graag bij het optimaliseren van jouw salarisadministratie.

Ik wil meer weten!

Meer diensten

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact