Business Consultant bij Cure4

Koen Bosboom

"Door mensen, processen en systemen te laten samenwerken worden ambitieuze doelen gerealiseerd. Ik verslim de zorg door verbindingen te leggen tussen probleem en oplossing en daarmee wil ik graag een bijdrage leveren aan betaalbare en doelmatige zorg.”

Biografie

Als business consultant houdt Koen zich bezig met projectmanagement en procesoptimalisatievraagstukken voor zorgaanbieders. Hij heeft als gezondheidswetenschapper veel ervaring rondom de wet- en regelgeving binnen de jeugdzorg, GGZ en langdurige zorg. Door middel van analyse en concreet advies helpt Koen opdrachtgevers om knelpunten in hun processen op te lossen. Zijn toegevoegde waarde is dan ook om met een pragmatische aanpak tot een concreet resultaat te komen. Het afgelopen jaar heeft Koen onder andere een jeugdzorgaanbieder geholpen om knelpunten in de bedrijfsvoering te identificeren en ontstane achterstanden weg te werken.

Mini CV

  • Business consultant bij Cure4
  • Gezondheidswetenschappen
  • Beleid en organisatie van de Gezondheidszorg
  • Passie voor sport en gezelligheid

Stel een vraag aan Koen

Publicaties van Koen

Blog21 jun 2024

Het automatiseren van de Aan- en afwezigheidsregistratie in Fierit

Er zijn verschillende redenen waarom cliënten tijdelijk afwezig zijn. Sommige dagen van deze afwezigheid mogen alsnog gedeclareerd worden. Daarom is het registeren van aan- en afwezigheid van cliënten een belangrijke taak die vaak handmatig verricht wordt. 
Lees meer +
Whitepaper24 mei 2024

Whitepaper | Samenwerkingsverbanden in de jeugdzorg

In deze whitepaper beschrijven we de belangrijkste twee samenwerkingsvarianten, geven we tips hoe je zo’n samenwerkingsverband het best inricht en beschrijven we waar je ECD aan zou moeten voldoen om digitaal gegevens te kunnen uitwisselen.
Lees meer +
Blog01 mei 2024

Naar Efficiëntie in de Zorg: Automatisering van Hulpverlenersregistratie in Fierit

Het toevoegen van hulpverleners is een tijdrovende, maar noodzakelijke taak binnen de zorgadministratie. Dit over laten aan een virtuele collega bespaart jaarlijks gemiddeld 30 minuten per cliënt. Tijd die gebruikt kan worden voor andere taken.  
Lees meer +
Blog17 apr 2024

Samenwerking als sleutel tot toegankelijke en kwalitatieve zorg

samenwerken in de zorg; het biedt vele voordelen, maar brengt ook de nodige complexiteit met zich mee. We verkennen het belang van samenwerking en introduceren diverse vormen van samenwerking binnen de zorg
Lees meer +
Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +