Flexibele ondersteuning op afstand

Functioneel Applicatiebeheer op afstand

De afdeling Functioneel Applicatiebeheer is door SDW uitgebreid met twee nieuwe collega’s. De ene collega houdt zich bezig met het ECD en de ander met AFAS. Vanuit deze nieuwe bezetting is de vraag naar flexibele ondersteuning bij SDW ontstaan.

SDW wilt dat urgente vragen of issues bij hun afdeling Functioneel Applicatiebeheer iedere dag worden opgepakt. Om dit voor elkaar te krijgen heeft SDW gekozen voor de ondersteuning van Cure4 op afstand. Zo willen zij streven naar de optimale functionering van de afdeling Zorgregistratie, Advies en Declaratie (ZAD) en de primaire zorg.

Flexibele vraagstukken
Om een flexibele en efficiënte ondersteuning mogelijk te maken hebben de professionals van Cure4 als eerste de nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder van SDW ingewerkt. Zo hebben we onze kennis en vaardigheden over de ECD-applicatie aan deze nieuwe collega overgedragen. Hierna is er een deskundig support team samengesteld. Dit team bestaat uit diverse specialisten die kennis hebben van wet- en regelgeving, registratie/declaratie en verschillende ECD’s. Hierdoor kunnen we flexibele vraagstukken, zoals die van SDW, dagelijks snel beantwoorden.

“Wij hebben aan Cure4 een betrouwbare partner in ECD en werkprocessen. Zij kunnen ons, door hun kennis en kunde hierin, de hele week flexibele ondersteuning op afstand bieden.” – Carel Habraken (Hoofd Servicedesk bij SDW)

SDW logo

Over SDW
SDW ondersteunt mensen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij helpen hen op het vlak van wonen, leren, leven en werken. SDW zet zich in voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en kan meedoen. De locaties van SDW zijn te vinden in de regio West-Brabant en Zeeland.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen met onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik wil op de hoogte blijven!

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact