SDW

De ondersteuning van Functioneel Applicatiebeheer op afstand

Sector: Gehandicaptenzorg
Organisatiegrootte: Middelgroot
Locatie: West-Brabant en Zeeland
Project: Functioneel Applicatiebeheer op afstand
Dienst: Care

316 woorden – 4 minuten lezen

De situatie

Cure4 heeft SDW eerder ondersteund op locatie bij de afdeling Functioneel Applicatiebeheer. Deze afdeling is nu verder uitgebreid met een nieuwe collega voor ECD en één voor AFAS. We hebben onze kennis en vaardigheden over de ECD-applicatie aan de nieuwe collega voor het ECD overgedragen. Vanuit deze nieuwe bezetting is de vraag ontstaan naar flexibele ondersteuning.

Cure4 kan niet specifiek bijdragen aan de zorgkwaliteit van SDW, maar ons doel is om de organisatie zo flexibel en efficiënt mogelijk te ondersteunen, zodat ze hun primaire zorgtaken en financiële taken kunnen realiseren.

De klant

SDW is een zorgaanbieder die zorg levert in de gehandicaptenzorg. Hun missie is dat mensen met een verstandelijk beperking leven zoals zij dat willen. Dat alle mensen zo zelfstandig mogelijk zijn en dat ze meedoen in de samenleving. Hun kernwaarden bestaan uit professioneel, zelfverantwoordelijk en ondernemend. De locaties van SDW zijn te vinden in de regio West-Brabant en Zeeland.

Hun wens

SDW wil graag dat urgente vragen of issues bij de afdeling Functioneel Applicatiebeheer elke dag opgepakt kunnen worden. Om dit te bewerkstelligen heeft SDW gekozen voor de ondersteuning van Cure4 bij de functie Functioneel Applicatiebeheer op afstand. Hun wens is dat de afdeling Zorgregistratie, Advies en Declaratie (ZAD) en de primaire zorg (de zorgmedewerker) optimaal kunnen functioneren.

Wat we hebben gedaan

Om dit te bereiken hebben wij in eerste instantie bij SDW de nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder ingewerkt. Vervolgens door onze brede kennis van wet- en regelgeving, registratie/declaratie en de verschillende ECD’s te combineren, hebben wij bij Cure4 een deskundig support team samengesteld. Dit team bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Functioneel Applicatiebeheer, selectie- en implementatietrajecten en eerste- en tweedelijns ondersteuning. Hierdoor kunnen we flexibele vraagstukken, zoals die van SDW, dagelijks op zowel afstand als locatie snel beantwoorden.

Wat we hebben bereikt 

Het resultaat is een flexibele en efficiënte ondersteuning op afstand, zodat vertraging tegengegaan wordt bij het ZAD en de eindgebruikers. Omdat wij flexibel zijn in de ondersteuning, kunnen we in toekomst SDW ook ondersteunen ten aanzien van een aankomende upgrade in het ECD. Hiermee hebben we samen de basis gelegd voor de optimale werking van de afdeling Functioneel Applicatiebeheer bij SDW.

Meer informatie wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Functionerende zorgadministratie Functioneel applicatiebeheer Beleidsadvies

“Wij hebben aan Cure4 een betrouwbare partner in ECD en werkprocessen. Zij kunnen ons, door hun kennis en kunde hierin, de hele week flexibele ondersteuning op afstand bieden.”

Carel Habraken - Hoofd Servicedesk SDW

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact