Yulius

Project: Interim-oplossingen

“Verbeteren van de procesgang en de registratie, validatie en facturatie van DBC’s.” Stichting RMPI (nu onderdeel van Yulius) heeft Cure4 ingeschakeld voor interim werkzaamheden en om tevens gebruik te maken van de consultancydiensten.

Lees hier meer over Procesoptimalisatie in de cure

“We merken dat de professionals van Cure4 snel en flexibel kunnen meeschakelen met onze wensen”, zegt Sirikit Noordam, concern controller van Stichting RMPI. “We hebben op dit gebied goede ervaringen opgedaan met het bedrijf dat we inmiddels veel waarde hechten aan hun expertise. In de offertefase heeft Cure4 moeten opboksen tegen grote partijen binnen hetzelfde marktsegment, maar we zijn blij dat we voor deze aanbieder hebben gekozen. Ze reageren altijd accuraat, volledig en snel.”

Ook Jeroen Schenk, managing partner van Cure4, toont zich verheugd over deze samenwerking. ‘Stichting RMPI toont bereidheid om in het financiële proces verder te kijken en naar toekomstgerichte oplossingen te zoeken’, zegt hij. “Doordat wij hen helpen hun werkpositie te inventariseren en te stroomlijnen, leveren we een wezenlijke bijdrage aan de optimalisering van hun financiële proces. Hierdoor kan Stichting RMPI zich zelf volledig op de zorg richten.”

Stichting RMPI is een organisatie voor kinder- en jeugdpsychiatrie in de regio Zuid-Holland-Zuid. Onder deze stichting vallen de stichtingen RMPI Ziekenhuis en RMPI Onderwijs, plus de stichtingen Jobsupport en De Baandert. Het is een organisatie die meer dan duizend medewerkers telt en die werkt vanuit een groot aantal locaties. RMPI onderscheidt zich als een sociaal-maatschappelijke onderneming, die zich richt op kinderen en jongeren met psychiatrische problemen en de gezinnen waarin deze problemen zich voordoen. Versterking van deze kinderen, jongeren en gezinnen in de maatschappij staat voorop. Om te waarborgen dat ze de zorg en het onderwijs krijgen die zij nodig hebben, werkt RMPI intensief samen met collega-instellingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie, organisaties voor jeugdhulpverlening, jeugdbescherming en speciaal onderwijs.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact