Socialrun & Cure4; samen impact maken!

Voor het derde jaar op een rij is Cure4 samen met de Tenzinger labels Medicore en Fierit hoofsponsor van de Socialrun.

De Socialrun is een jaarlijkse estafetteloop van 555 kilometer waarbij deelnemers aandacht vragen en geld inzamelen voor een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Met de sponsoring helpt Tenzinger Stichting Socialrun om verder te groeien, zodat nog meer goede projecten gesteund kunnen worden.

De non-stop estafetteloop in andere vorm

De Socialrun in zijn traditionele vorm is een jaarlijkse estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur met de start en finish in Soesterberg.

Door de corona maatregelen heeft de Socialrun dit jaar wel voor een andere invulling gekozen dan het landelijke evenement. De Socialrun heeft de deelnemende teams drie opties gegeven:

Optie 1: De route van 555 km wel lopen maar op een corona-proof manier. Zo starten en finishen de teams niet op dezelfde plek en tijd.

Optie 2: De Socialrun bingo. De bingo kan vanuit huis worden gespeeld. Voor iedereen uit het  Socialrun team is er een bepaalde rol op de bingokaart. De vakken kunnen zelf worden ingevuld door alle temleden. Het hoeft niet uit een sportieve prestatie te bestaan, maar mag bijvoorbeeld ook het bakken van een taarten zijn. Zolang er maar geld wordt opgehaald.

Optie 3: Teams die in 24 uur op een loopband en hometrainers zoveel mogelijk gesponsorde kilometers bij elkaar lopen en fietsen.

Steun ons team en de Socialrun door te sponsoren! 1 km is 5 euro!

Steun ons team!

SPONSOR SOCIALRUN

Beleef het mee!

Waar de Socialrun normaal gesproken een estafetteloop is door heel Nederland, waar in 48 uur 555 kilometer wordt afgelegd, en waar we gezamenlijk starten, finishen en feesten, is de insteek voor de 2020 editie in verband met Corona anders.

De 52 deelnemende teams zamelen geld in op een alternatieve manier, waarmee we voorkomen dat de gehele groep mensen samen komt.

Het ruime terrein waarop het hoofdkantoor van Tenzinger is gevestigd, op de Werkspoor Campus in Utrecht, dient dit jaar als corona-proof verzamelpunt voor diverse activiteiten. Zo is de campus onderdeel van de looproute voor teams die wel de volledige route lopen. Ook gaat een team met enthousiaste Tenzinger collega’s hier een 24-uurs marathon volbrengen, waarbij zij in 24 uur 555 km afleggen op loopbanden en hometrainers. Team Tenzinger start zaterdag 19 september om 13.00 uur en finisht zondag om 13.00 uur.

Dankzij optredens en een live 24-uurs radioshow waarbij onze DJ’s de muziek zullen verzorgen en via de radio live verslag zullen doen van de marathon. We creëren een onvergetelijke Socialrun ervaring, in een sfeervolle en unieke tropische festival setting.


Volg ons team, de voorbereidingen en de sfeer tijdens de dag zelf!

Ik wil alles volgen


©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact