Training registratieregels en zorgpaden GGD Amsterdam

In het kader van het verbeteren van de zorgadministratie zijn alle medewerkers van de MGGZ van de GGD Amsterdam in januari en februari door Cure4 consultants Itske Lindhout en Paulien Pathuis getraind in de registratieregels en de zorgpaden.

Registratieregels

In januari ging de training over de registratieregels en verschillende financieringsvormen waar de medewerkers mee te maken hebben. De training bestond uit een theoretisch kader, waarmee we hen enerzijds meenamen in de complexiteit van de financiering van de zorg. Anderzijds gingen we de kennis over correct registreren weer up-to-date maken. Deze kennis werd tijdens de training direct getest door middel van een quiz.

Zorgpaden

In februari werden de medewerkers getraind in (het werken met) de zorgpaden die door een werkgroep, onder leiding van Itske en Paulien, in het najaar van 2016 zijn ontwikkeld. De medewerkers zijn in groepen, aan de hand van een uitgebreide casus, met de zorgpadenonderdelen aan de slag gegaan. Het doel was om het als een puzzel weer compleet te maken, passende bij de pati√ęntbeschrijving.

Terugblik

Itske, Paulien en de medewerkers van de GGD kijken met enthousiasme terug op de zeer geslaagde trainingen, die voor de medewerkers direct van toegevoegde waarde zijn in hun alledaagse registratie en werkprocessen.

Benieuwd naar hoe deze trainingen binnen uw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn?
Neem dan gerust contact met ons op.


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact